Milyonlarca kelime kafamın içinde uçuşurken, oraya buraya yazamadığım, kimseye söyleyemediğim şeylerin varlığı beynime ve yüreğime fazla geliyordu ve yine aldım bu sanal günlüğü elime...

22 Nisan 2012 Pazar

Ne yapacağını bilememek işte bütün mesele bu

Bir kitap okursun sıkılırsın, ama kitaptır kıyamazsın kenara atmaya, hadi bir sayfa daha güzelleşecek diye beklersin, ağdalı laflar edilmiştir kitapta, öyle bir edebiyat, ölesiye dram ve inanılmaz bir kurgu ama boştur hikayesi gerçekten, boştur yazımı, kitap olsun diyemi yazılmıştır, yoksa yazan bir şey yazmak mı istemiştir sadece, gezdirirsin çantanda ordan oraya, her eline aldığında 2 sayfa zor okursun ama kitaptır kıyamazsın kenara atmaya....

İşte öyle bir ruh halindeyim, ne yapacağımı bilemiyorum, kıyamıyorum...

3 yorum:

  1. Canın istemiyosa,sarmadıysa atarsın kenara bi canlı değil o..ruhu yok..önemli olan senin mutluluğun.En kötü karar karasızlıktan iyidir.
    -ta ki okunacak kitabın kalmayana kadar sadakatle bekler seni,ve bir gün, yenisini alamadığın ya da aklına düştüğünde "sonu neydi acaba" diye, alır tozlu raflardan okursun..sayfaları birbirine yapışmamışsa eğer rutubetten.

    YanıtlaSil
  2. Bana kalırsa kitap belli bir konusu olan araç okursun birkere sonra o kitabı bilirsin. İnsan öyle değil tabikide onu okudukça yeni şeyler keşfedersin, neyapacağını bilemezsin çünkü son yazmıyor insan şukadar sayfa veya şukadar cilt değildir. Elmyra seni kararsız görmeye alışık değilim, sen gücü olan bir insansın, farklısın hassas sın zayıf yönün hassaslığın. Güçlü yönünle haraket et gardını düşürme kararlılığınla inanıyorum dağları devirirsin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...