Milyonlarca kelime kafamın içinde uçuşurken, oraya buraya yazamadığım, kimseye söyleyemediğim şeylerin varlığı beynime ve yüreğime fazla geliyordu ve yine aldım bu sanal günlüğü elime...

11 Mart 2012 Pazar

Savunmasiz...


Bir çare,sesskz,sönük,mutsuz...

Şevkatle dokunmak lazım ona, sevgiyle bakmak lazım yaralarına. Nankörlük etmemek lazım olanlara sarı saçları var onun uzatmak istediği sevmek lazım her telini. Elinden tutup öğretmek lazım yürümeyi ama dikkat etmek lazım takılmasın düşmesin bir yara daha almasın diye. Yaralarını öpmek lazım. Dokunmak lazım yaralarına yakından bakmak ilgilenmek lazım ayağı takılmasın diye iyilesşsinler diye. İyileşebilir mi? İyileşmez belki ama unutturmak lazım yaralarını acılarını, nankörlükleri.

Onun su gibi gözleri var sürekli ayaşlarının aktığı. Yaşlarının tuzlarının yaralarınını yaktığı yaşları var. Eller var vucudunda zorla dokunan eller istemediği tenler var. Kokularını bırakmışlar kızın teninde vucud sıvılarını

7 yorum:

  1. Haklısın ayça almyra :) savunmasız oluyor insan, tırnak çıkartmaktansa yumuşak patilerle tutmak gerekyor o an savunmasızlığından faydalanmak aptaca aslında. Bazen bir düşüş yaşar insan yara alır heryerden. Esas olan yaraları sarmak. Ama sen hala gelmicem diye bas bas bağırıyorsun illaki kavgamı edeyim senle yaa gel artık geç şu blogun başına okşa gene yürekleri düşündür beyinleri güldür yüzleri ağlat gözleri gel artık sen zayıflamıyorsun her geçengün güçleniyorsun aslında ama sen farkında değilsin gel artık elmyra uçuç gene göklere yetişemesin kötülükler sana gülsün güzel gözlerin bekliyorum burada gel artık elmyra :)

    YanıtlaSil
  2. Ah bir de doktorlar yollasa :(

    YanıtlaSil
  3. bekliyoruz seni canım...

    YanıtlaSil
  4. Geleceğim ama zamansız...

    YanıtlaSil
  5. Yani süprizmi yapacaksın bir andamı geleceksin. Bir andamı ortaya çıkacaksın kaybolduğun gibi. Zamansız geleceğim diyorsun seni bekliyor olacağım bu arad o doktorlarada slm mı yolla seni bizden aldıkları için onları sevmiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...